Το ΒΗΜΑ του διαχειριστή

H πραγματική διαβούλευση για το περιβάλλον, τα νερά και την ανάπτυξη ……...τώρα αρχίζει

Καταλυτική υπήρξε η παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Σωκράτη Φάμελλου (Σ.Φ.) στη ημερίδα {1} της 26/9 στη Λάρισα, όπου έγινε η πρώτη (και μοναδική όπως φαίνεται)

Μία πρώην Πρωθυπουργός δίπλα στον …..Πρωθυπουργό !

Δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε επίκαιρα θέματα και να παίρνουμε θέση σε κομματικές αντιπαραθέσεις με αντικείμενα ξένα προς εκείνα του ιστοτόπου μας. Αυτή τη φορά ας μας επιτραπεί μία εξαίρεση.

Άλλο ένα δύσκολο καλοκαίρι για τα υδατικά και το περιβάλλον της Θεσσαλίας

1. Η Θεσσαλία καίγεται.  Υψηλές θερμοκρασίες, μεγάλες ανάγκες για αρδεύσεις στις καλλιέργειες. Η κατάσταση όμως για μια ακόμη χρονιά παραμένει στάσιμη σε όλα τα επίπεδα.

Ένας επιστήμονας που τίμησε την χώρα μας

Ένα πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λάρισας {1} ανέδειξε την επιστημονική δραστηριότητα ενός Ελληνοαμερικανού διακεκριμένου μηχανικού, καθηγητή στις ΗΠΑ, του Γιώργου Τσομπάνογλου. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα νερά της Θεσσαλίας

Παρακολουθούμε και αναδεικνύουμε τον διάλογο που αναπτύχθηκε ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ (δες την τελευταία ανακοίνωση στις 14/6/2017) {1} και τους επιστημονικούς φορείς ΤΕΕ-ΓΕΩΤΕΕ-ΕΘΕΜ που τοποθετήθηκαν με κοινή ανακ

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού κ. Σωκράτη Φάμελλου για την Μεσοχώρα

Αναμφίβολα μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η κυβερνητική απόφαση που εξήγγειλε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο αναπληρωτής Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κος Σ.

Σελίδες