Είναι τόσο δύσκολο να μιλήσουν καθαρά ;

Χρόνια τώρα (υποτίθεται ότι) διεξάγεται ένας διάλογος του ΣΥΡΙΖΑ με …την κοινωνία κι’ αν είναι ή όχι χρήσιμη η «εκτροπή» Αχελώου. Και αφού επαναλάβουν όσα έλεγαν από την δεκαετία 80 – 90, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είναι κατά της «εκτροπής».

Όμως πόσα χρόνια ακόμα θα περάσουν για να μας ενημερώσουν, υπεύθυνα και δημόσια, ως ένας ενιαίος πολιτικός χώρος, ποια πολιτική ζητάνε από την Κυβέρνηση να εφαρμόσει για την τύχη των ημιτελών έργων επί του Άνω Αχελώου, δηλαδή το φράγμα Συκιάς και την σήραγγα μεταφοράς  ;

Γκρεμίζει τα έργα ; Τα συντηρεί και βλέπουμε ;  (όπως πχ κάνει τώρα η ΝΔ). Ή μήπως είναι καλύτερα να τα ολοκληρώσει και να τα χρησιμοποιήσει για παραγωγή ενέργειας ;

Είναι τόσο το μίσος που έχουν σκορπίσει για πολλά χρόνια, ώστε δεν τολμάνε ούτε καν να σκεφθούνε την μόνη και λογική απάντηση.

Γι’ αυτό και οι αρθρογράφοι (Φ. Γέμτος - Κ. Γκούμας) του κειμένου με τίτλο «Είναι τόσο δύσκολο να μιλήσουν καθαρά ; »  τους θέτουν, καθαρά και ανοιχτά, το κρίσιμο, αναπάντητο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ερώτημα.

Η καινούργια χρονιά, ας τους φωτίσει να βρούνε το θάρρος για να απαντήσουν με ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ !