Συνεχίζονται οι ανταλλαγές .. "πυρών" ανάμεσα στους κ.κ Φάμελλο και Μανιάτη

Με αφορμή την υπογραφή της ΑΕΠΟ του Υδροηλεκτρικού Έργου Μεσοχώρας και τις σχετικές δηλώσεις του κ. Φάμελλου, συνεχίζονται οι ανταλλαγές .. "πυρών" ανάμεσα στους κ.κ. Φάμελλο και Μανιάτη, τις οποίες και παραθέτουμε στα links που ακολουθούν :

4  Αυγούστου  2017

Μανιάτης :  Να προσέξει ο κ. Φάμελλος την υπερκόπωση

"Επειδή, ο κ. Φάμελλος προφανώς έχει επιλεκτική μνήμη, γιατί η ενασχόληση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τη λαϊκίστικη προπαγάνδα διαβρώνει ακόμη και τις πιο πρόσφατες εμπειρίες, του θυμίζουμε : Για το φράγμα της Μεσοχώρας, ο κ. Υπουργός επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι χωρίς κανένα λόγο υπήρξε η καθυστέρηση των 2,5 ετών με τη γνωστή τακτική «ναι είμαστε κακοί, αλλά οι άλλοι ήταν χειρότεροι».

Αν απορεί γιατί δεν είχε υπογραφεί η ΑΕΠΟ πριν 2,5 χρόνια, δεν έχει παρά να ρωτήσει τις υπηρεσίες του Υπουργείου του για το πότε ολοκληρώθηκαν οι αναγκαίες νομικές εκκρεμότητες. Στη συνέχεια, ας εξηγήσει στους πολίτες της Θεσσαλίας την τεράστια καθυστέρηση. Του θυμίζουμε ότι το φράγμα της Μεσοχώρας προχωρά γιατί εμείς εγκρίναμε τα πρώτα Σχέδια Διαχείρισης Λεκανών Απορροής."

http://www.larissanet.gr/2017/08/04/maniatis-na-prosexei-o-k-famellos-ti...

Φάμελλος προς Μανιάτη : Κάνουμε ό,τι αφήσατε στη μέση… 

«Ας είναι καλά που μας άφησε τόσες εκκρεμότητες και μπορούμε να αποδείξουμε ότι -επιτέλους- άρχισαν να υλοποιούνται ουσιαστικές πολιτικές για το περιβάλλον» σημείωσε ο κ. Φάμελλος, προσθέτοντας: «Ζητάμε συγγνώμη που δεν απαντήσαμε στις δηλώσεις του, εχθές, αλλά είχαμε πολλή δουλειά και δεν προλάβαμε».

Αναλυτικά, ο κ. Φάμελλος δήλωσε: «Αφιερώνουμε στον κ. Μανιάτη τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και του δημάρχου Πύλης, για τις δικές μας πρωτοβουλίες και τις πολυετείς καθυστερήσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων, κατά την προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την υπογραφή της συγκεκριμένης ΑΕΠΟ. Και, βέβαια, αναρωτιόμαστε γιατί δεν άδραξε την ευκαιρία να υπογράψει ο ίδιος την έτοιμη ΑΕΠΟ, όπως δηλώνει. Φαίνεται, ότι την περίοδο της θητείας του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είχε σοβαρότερες ασχολίες και δεν πρόλαβε».

http://www.eleftheria.gr/m/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE...

 3 Αυγούστου  2017

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λάρισας : «Πράσινο φως» για Μεσοχώρα, κόκκινο για Αχελώο - Δηλώσεις Φάμελλου και Μανιάτη :

http://www.eleftheria.gr/m/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE...

Πηγή: 
https://www.ypethe.gr